Asiakaskertomukset


"Yhteistyö Hoivarakentajien kanssa on sujunut varsin hyvin. En tiedä, osaako sitä kehua riittävästi tai oikealta kantilta. Aikataulut pitävät, ja kohteet ovat valmistuneet jopa vähän ennakkoon. Lopputuotteessa näkyy, että tekijöillä on halu tehdä parasta mahdollista työtä, jota kriteereiden ja mittarien mukaan voi tehdä."

"Hoivarakentajilla on kyky kuunnella ja huomioida asiakkaan toiveet ja myös toteuttaa ne. Käymme keskustelua niin projektin aikana kuin jälkeenkin, ja heiltä tulee säännölliset raportit. Toiveemme tulevat kuulluksi myös silloin, jos muutoksia tarvitsee tehdä jälkeenpäin. Kaikki Hoivarakentajien henkilöt, joiden kanssa olen tekemisissä, ovat todella helposti lähestyttäviä, ja olen erittäin tyytyväinen joustavaan yhteistyöhön heidän kanssaan."

"Erityisesti täytyy korostaa joustavuutta. Aikataulutuksien yhteensovittaminen on kyllä ollut todella hyvää. Tämä rakennusprojekti ei ole minun päätehtäväni, vaan käytän siihen alle 10 prosenttia työajastani. Kalenteri on aika täynnä. Se, että ollaan saatu sovittua kaikki tapaamiset sinne väleihin, niin on se mennyt välillä vähän iltatöiksikin. Se kertoo mielestäni tästä hyvästä joustavuudesta ja asiakaspalvelusta."

"Lopputulos on innostava ja kekseliäs. Yhteistyöllä saatiin varmasti parempi lopputulos kuin itse suunnittelemalla. Olemme saaneet enemmän kuin osasimme kilpailutukseen lähtiessämme pyytää."

"Mikä on silmiinpistävää Hoivarakentajilla, että he ovat aivan valtavan kohteliaita. Se on poikkeuksellista rakennusalalla. Palautekin annetaan aina niin, että vastaanottaja ei voi kuin hymyillä. Tämä koskee myös sitä, miten he koulun käyttäjää puhuttelevat ja kyselevät. Tämä on selvästi heidän juttunsa, tämä käyttäjää osallistava menettelytapa."

"Hienointa on ollut juuri tämä heidän lähestymistapansa. Ei ole lähdetty rakentaminen, vaan pedagoginen suunnittelu edellä. Kävimme dialogia ja laajensimme yhdessä ajatusta, ettei tässä puhuta pelkästä koulusta. On lähdetty vastaamaan nimenomaan siihen tarpeeseen, mikä on arjessa käyttäjillä."

"Hoivarakentajien kanssa oli niin helppoa se yhteydenpito, että aina palauduttiin heihin. Heillä on käytännön kokemus ja osaaminen hoiva-alasta, mitä ei ole kaikilla rakennusyrityksillä. Herättivät luottamusta ihan meidän kaltaisessa tavallisessa tallaajassa."

"Mediset Hoivarakentajilta tuli tukea suunnitteluun, rahotukseen, laskemiseen ja muuhun. Heillä on ammattitaitoa laajalla alueella, ollaan saatu valtava tuki heiltä heidän tietotaidolla."

"Hoivarakentajien kanssa olemme saaneet yhdessä aikaan hyviä ratkaisuja, ja heihin on ollut helppo pitää yhteyttä. Olemme kehuneet heitä muillekin toimijoille ja kertoneet, että Hoivarakentajien kelkkaan kun hyppäätte, niin teillä ei varmasti ole mitään hätää!"

"No täytyy kyllä suoraan sanoa, että se huojensi omaa mieltä paljon, että Mediset Hoivarakentajat on rakentanut todella hyvässä yhteistyössä kunnan edellisen päiväkodin. Sitä kautta meillä oli todella vahva referenssikohde heiltä. Minulla ei ollut sellaista epäilystä, etten uskaltaisi Mediset Hoivarakentajien kanssa lähteä uudelleen yhteistyöhön."

Video – Asiakaskertomus, Liisa Arffman, Kaarina Pilke Päiväkoti

Lue lisää

Video – Työntekijät ja asukkaat odottavat uutta Villa Sipriinaa

Lue lisää

Käyttäjälähtöinen suunnittelu ratkaisi hirsipäiväkodin voiton

Käyttäjälähtöinen suunnittelu ratkaisi hirsipäiväkodin voiton. Tarpeeksi avara kilpailutusmalli antoi osallistujille mahdollisuuden tarjota parastaan. Harjavalta jatkaa valitsemallaan vastuullisen rakentamisen tiellä. Mediset Hoivarakentajat ja Honka rakentavat käyttäjien tarpeisiin rakennetun hirsipäiväkodin Harjavallan kaupungille.

Lue lisää

Hirsitalossa vanhuksetkin virkistyvät

Kotokaaren yrittäjät Tiina Ylikoski ja Tiina Hiltunen ovat lähihoitajia ja lapsuuden ystävyksiä, jotka ovat Hoivarakentajien avulla toteuttaneet unelmansa itse suunnitellusta hoivakodista. Yritystoiminta aloitettiin vuonna 2018 ...

Lue lisää