Tehdään hyvästä hoivasta kannattavaa

Suomi on hyvän hoivan maa. Uutisotsikoissa eivät näy pienet yrittäjät, jotka uupumatta pitävät hyvää huolta hoivan tarpeessa olevista rakkaistamme itseään säästämättä. Otsikoissa ei kerrota, millaista on taistelu hyvän hoivan puolesta. Mitä hoivayrittäjän käteen jää vuosikymmenien työstä? Onko eläkkeelle jäädessä käsissä muuta kuin myyntikelvoton kiinteistö?

Me tunnemme hoivayrittäjän tuskan

Meillä on kokemusta hoivayrittäjän arjesta ja huolista. Tarinamme on alkanut yksityisen hoivakodin pyörittämisestä.

Ei hoivayrittäjäkään elä pelkästä kiitoksesta. Asiakkaita pitäisi oikeastaan olla enemmän, mutta entä ne tilavaatimukset. Laajentaminen, niin. Ja mistä sitten lisää henkilökuntaa? Mistä tontti, mistä rahat?

Siksi me perustimme Hoivakylän

Hoivakylä on reitti hoivayrittäjälle tulla kuulluksi ja saada ongelmiinsa todelliset ratkaisut. Hoivakylä on unelma toimivista, itse suunnitelluista tiloista, joissa työtä on helppo tehdä. Se on unelma puhtaasta sisäilmasta ja suomalaisesta puusta. Se on hoivakoti, jonne asiakkaat ja työntekijät jonottavat, koska siellä on hyvä olla ja tehdä työtä.

Me olemme rakentaneet toimivat hoivatilat jo yli 1000 työntekijälle ja paikat yli 3000 hoivakodin asukkaalle. Tyytyväisten asiakkaidemme ajatuksia voit lukea alempaa…

Hoivakylä – vastuullista rakentamista yksityisille hoivakodeille

Terveellistä hirsirakentamista

“Meillä oli myös haavetta hirsirakentamisesta, koska meitä on niin monta jotka on homeesta kärsinyt elämänsä aikana.” Anu Harttunen-Rytkönen, Villa Sipriina.

Neuvontaa rahoitukseen, laskemiseen ja tontinhankintaan

“Hoivarakentajien kanssa oli niin helppoa se yhteydenpito, että aina palauduttiin heihin. Heillä on käytännön kokemus ja osaaminen hoiva-alasta, mitä ei ole kaikilla rakennusyrityksillä. Herättivät luottamusta ihan meidän kaltaisessa tavallisessa tallaajassa” Tiina Hiltunen, Hoivakoti Kotokaari.


Lue lisää Kotokaaren yrittäjien kokemuksia.


Paremmin toimiva arki

“Asukkaat olivat niin onnellisia! Nukkuivat yönsä, liikkuivat päivät ja virkistyivät ihan hirveästi. Yhdeksänkymppisetkin piristyivät! Vanhoissa ja ahtaissa tiloissa, missä ennen oltiin, kyllähän se väsynyttä oli se meininki, synkkää ja pientä ja pimeää.”
Tiina Ylikoski, Hoivakoti Kotokaari.
Voit tutustua virtuaalikierroksen kautta Hoivakoti Kotokaareen Karvialla.

Onko yritykselläsi tarpeita, joissa voimme auttaa?

 

Ota yhteyttä niin aloitetaan keskustelu

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.