Päiväkoti tarpeidesi mukaan – hirsirungolla tai nopeina tilaelementteinä

Pienten lasten päivähoitoa, esiopetusta ja varhaiskasvatusta palvelevat tilat rakennetaan kodinomaisen viihtyisiksi toiminnallisuutta ja turvallisuutta unohtamatta. Mielikuvitusta ja luovuutta ruokkiva ympäristö sekä rakenneratkaisujemme mahdollistama raikas sisäilma auttavat lapsia jaksamaan pitkänkin päivän.

Rakennamme päiväkoteja kolmella eri tavalla:

  1. Aistiystävälliset hirsipäiväkodit – lue lisää hirsirakentamisesta.
  2. Nopeat ja turvalliset tilaelementtipäiväkodit – lue lisää tilaelementtirakentamisesta.
  3. Paikalla rakennetut suuret päiväkodit. Suurelementtitekniikalla rakennettavat, yleensä kaksikerroksiset, päiväkodit. Tutustu toteuttamiimme suuriin päiväkoteihin. 

Hirsipäiväkoti on aistiystävällinen ja kodikas

Suomalaisesta männystä tehty painumaton hirsi takaa aistiystävällisen ja raikkaan sisäilman tiloihin, jotka ovat aamusta iltaan saakka kovassa käytössä. Huolellisen rakennesuunnittelun ja varman toimitusketjun turvin Hoivarakentajat tarjoaa turvallisen vaihtoehdon sisäilmaongelmien kanssa kamppaileville päiväkotimarkkinoille.

Miellyttävä akustiikka, eteistilojen toimivuus ja helposti valvottava piha-alue ovat toimivan ja turvallisen arjen peruspilareita, kun tiloissa on päivittäin kymmeniä lapsia. Kokonaisvaltainen toimituksemme sisältää myös pihojen ja sisustuksen suunnittelun ja toteutuksen.

Tilaelementit – turvallinen ja taloudellisesti järkevä tapa rakentaa

Hoivarakentajien varma tilaelementtitoimitus  ja kattava yhteistyöverkosto mahdollistaa nopean reagoinnin asiakkaan tarpeisiin. Tilaelementtitoteutuksella rakennushanke voidaan nopeimmillaan toteuttaa muutamassa kuukaudessa suunnittelusta käyttöönottoon asti.