Projektipäällikkö – tule meille töihin!

Projektipäällikkö – tule meille töihin!

Innostutko rakennusalan kehittyvistä, hiilineutraaleista ratkaisuista? Pysyvätkö rakennusprojektin langat käsissäsi tilanteessa kuin tilanteessa? Tule kanssamme toteuttamaan tulevaisuuden toimitiloja aistiystävällisestä massiivipuusta! 

Haemme nyt joukkoomme toimeen tarttuvia projektipäälliköitä johtamaan käyttäjälähtöisesti suunniteltujen koulujen, päiväkotien, hoivakotien sekä liikerakennusten KVR-rakennusurakoita.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään tulevaisuuden hirsitoimitilojen parissa, jotka rakennetaan käyttäjien tarpeiden pohjalta ja ympäristöä kuunnellen. Työssäsi vastaat KVR-rakennushankkeiden sujuvasta läpimenosta ja kehittämisestä. Pidät rakennushankkeen kaikkia lankoja käsissäsi ja puhut sujuvasti myös asiakkaidemme kieltä, et pelkkää ammattijargonia. Pääset vaikuttamaan projektin etenemiseen alusta alkaen osallistuen tarjouksen tekemiseen ja kumppaneiden valintaan yhdessä myynnin kanssa. Tarkka toimenkuvasi räätälöidään osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan (esim. hiilineutraalius, talotekniikka, aistiystävällisyys). 

 

Voit olla etsimämme osaaja, jos: 

 • Olet monipuolisesta ja itsenäisestä projektityöskentelystä innostuva tyyppi, joka on valmis hyppäämään tehtäviin oma-aloitteisesti ja viemään ne huolella loppuun saakka.
 • Olet seikkaillut työelämässä jo sen verran, että sinulta löytyy ainakin 5 vuoden kokemus rakennushankkeiden vetämisestä (VTJ tai projektipäällikkö). Kokemus yli 1000 brm2 KVR-hankkeiden johtamisesta katsotaan eduksi.
 • Taskustasi löytyy (vaikka edes rypistyneet) insinöörin tai rakennusmestarin paperit.
 • Olet myyntihenkinen ja työskentelet sujuvasti ihmisten kanssa. Et häkellytä asiakkaitamme teknisellä jaarittelulla, vaan osaat tuoda työmaan tapahtumat ymmärrettäväksi osaksi kahvipöytäkeskustelua. 
 • Ymmärrät, että rakentamamme tilat mahdollistavat asiakkaiden liiketoiminnan kasvun.

 

Lupaamme tarjota sinulle: 

 • Energisen ja kehittymishaluisen työyhteisön, jossa tartutaan heti tuumasta toimeen ja viedään asioita eteenpäin reippaalla tahdilla.
 • Mahdollisuuden työskennellä valitsemassasi osoitteessa. Meillä on toimipisteet Tampereella ja Huittisissa sekä etätoimistot Lahdessa, Mikkelissä, Pöytyällä, Pirkkalassa ja Sipoossa. Voit työskennellä juuri siellä, missä haluat.
 • Toimenkuvan, joka räätälöidään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä aloitteellinen henkilö löytää varmasti oman paikkansa. 
 • Työnantajaksi Suomen kokeneimman julkisten hirsirakennusten rakentajan.

 

Näin haet: 

 • Lähetä vapaamuotoinen hakemus 25.4. mennessä sähköpostitse osoitteeseen niilo.rantala@hoivarakentajat.fi. CV:tä ei tarvitse liittää mukaan hakemukseen, pyydämme sen sinulta tarvittaessa myöhemmin.
 • Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Niilo Rantala, puh 040 752 2730. Soittoajat: pe 9.4. klo 13–15, ke 14.4. klo 15–17 ja pe 16.4. klo 16–18.